30 års erfaring​

ISO 9001 godkendt​​​

Kvalitets smedarbejde

Fødevare godkendt​

Transportsnegle til håndteringsanlæg i industrien

Fokus på produktkvalitet og leveringssikkerhed

Er du på udkig efter transportsnegle til din produktionslinje? Hos LLP International har vi specialiseret os i at udvikle og producere snegle til håndteringsanlæg i industrien. Vi ligger i Vemmelev, hvorfra vi leverer snegle til virksomheder i Korsør, Slagelse, Skælskør og alle andre steder i landet.

Vi leverer gerne komplette løsninger, og vi lægger altid stor vægt på produktkvalitet, leveringssikkerhed, fleksibilitet og høj servicegrad. Vi er naturligvis fødevare- og ISO 9001-godkendt.

Økonomiske løsninger til transport af materialer

​En transportsnegl er ofte den bedste og mest økonomisk løsning, når der skal transporteres materialer. Snegle bliver især anvendt i større håndteringsanlæg i industrien.

De kan benyttes til at transportere sukker, vand, madaffald, aggregater, korn, foder, gødning, is, granulater og træpiller samt kommunalt fast affald og meget andet.

​Vi produktudvikler og fremstiller:

  • Sneglevindinger
  • Transportsnegle
  • Sneglekomponenter
  • Komplette løsninger til snegletransport.

​Vi tilbyder snegleløsninger såsom:

Granulat transport X

Vores lineære granulattransportløsning kan transportere alle former for granulat og piller med videre over længere afstande.​

Granulat transport XY

Vores vertikale granulattransportløsning kan også transportere alle former for granulat, piller og lignende over længere afstand, men den kan også gøre det i vinkler for at undgå spild i det lukkede system.​

Kontakt os for at høre mere om vores transportsnegle

Kontakt os gerne for at høre mere om vores snegleløsninger og komplette løsninger til snegletransport. Vi tager gerne en snak om dine behov og ønsker til din produktion. Herefter finder vi frem til en løsning, så vi kan beregne et uforpligtende tilbud på en eller flere transportsnegle.

snegle

Vi er eksperter og specialister i fremstilling af snegle til alle former for transport. Vi ved derfor alt, hvad der er værd at vide om denne produktion.

KLINISK TIL FØDEVARER

Vi er fødevare og ISO 9001 godkendt, hvilket betyder vi kan tilbyde alt inden for transport med snegle m.v

100% LØSNINGER

Vi står klar med 100% løsninger, hvor vi klarer alt arbejde og hjælper dig med at træffe de helt rette valg.

INTERNATIONAL DÆKNING

Vi står klar til at levere vores løsninger på internationalt plan.

Firma

LLP Vemmelev ApS

LLP International

CVR: 33637683

Kontakt